Gå til hovedindhold

Eliteidrætsfaciliteter

Faciliteterne er vigtige elementer i det fællesskab, der er ved at være ung eliteidrætsudøver i Horsens.

 • Læs op

Indhold

  Elitesport Horsens anvender lokaler placeret ved Forum Horsens, stadion og Horsens Kampsportscenter i sammenhæng med svømmehal og idrætshallerne i Forum Horsens, samt fodboldbanerne ved stadion.

  Omdrejningspunkt for fællesskabet

  Eliteidrætsudøvere har adgang til styrketræningsfaciliteter samt HFS Cafeen ved stadion. Begge faciliteter er vigtige elementer i det fællesskab, der er ved at være ung eliteidrætsudøver i Horsens. I lokalerne er der mulighed for at mødes, styrketræne, hvile sig mellem skole og træning samt spise lidt medbragt mad.

  Styrketræningsfaciliteterne er placeret i Kampsportscentret ved Forum Horsens og er indrettet med styrketræningsfaciliteter og fysioterapi, mens der i HFS Cafeen er faciliteter til lektielæsning.

  Adgang til styrketræning og HFS Cafeen

  Er du elev i Talent-Idrætsklasserne (7.-9. klasse) på Langmarkskolen eller på Sportscollege Horsens, kan du få udleveret en adgangsbrik til styrketræning og HFS Cafeen mod betaling af et depositum på 100 kroner. Du skal min. gå i 8. klasse/15 år for at kunne få adgang til styrketræningsfaciliteterne.

  Er du eliteidrætsudøver i en samarbejdsklub jf. Team Danmark-aftalen mellem Horsens Kommune og Team Danmark, kan du via din klub ansøge om adgang til styrketræningsfaciliteterne.

  Kontakt vedrørende styrketræningsfaciliteter / HFS Cafeen
  Eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen
  sojoc@horsens.dk