Skip Navigation

Talentnetværk Horsens

Netværket arbejder med at sikre de rette betingelser for de udøvere, der har potentiale, evner og lyst til at stræbe efter deres mål og drømme som eliteidrætsudøvere.

Talent Netværk Horsens er netværket relateret til Horsens Kommunes Team Danmark-aftale og talentudviklingen i Horsens Kommune (klubber, skoler, uddannelser, specialistfunktioner, andre relaterede). 

Formålet med Talent Netværk Horsens er at skabe et forum på tværs af eliteidrætten i Horsens, hvor eliteidrætsledere, trænere, specialistfunktioner med videre kan mødes og hente inspiration og viden, der kan udvikle eliteidrætten og talentarbejdet i Horsens.

Vi ønsker med dette netværk for vidensdeling at brede fokus på talentudvikling ud, og blandt andet drøfte, hvordan vi sikrer, at de udøvere, der har potentiale, evner og lyst til at stræbe efter deres mål og drømme som eliteidrætsudøvere, får de rette betingelser for deres videre udvikling.

Klubber i Horsens Kommune, der har ambitioner om at arbejde målrettet med talentudvikling på et højt niveau, kan blive en del af Talentnetværk Horsens.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Søren Jochumsen
Eliteidrætskonsulent i Horsens Kommune 
sojoc@horsens.dk
Telefon: 40 10 23 10