Skip Navigation

Eliteidrætsfaciliteter

Faciliteterne er vigtige elementer i det fællesskab, der er ved at være ung eliteidrætsudøver i Horsens. 

Elitesport Horsens anvender lokaler placeret ved Forum Horsens, Horsens Kampsportscenter og CASA Arena i sammenhæng med svømmehal og idrætshallerne i Forum Horsens, samt fodboldbanerne ved CASA Arena.

Omdrejningspunkt for fællesskabet

Eliteidrætsudøvere har adgang til styrketræningsfaciliteter samt HFS Cafeen på CASA Arena. Begge faciliteter er vigtige elementer i det fællesskab, der er ved at være ung eliteidrætsudøver i Horsens. I lokalerne er der mulighed for at mødes, styrketræne, hvile sig mellem skole og træning samt spise lidt medbragt mad.

Styrketræningsfaciliteterne er placeret i Kampsportscentret ved Forum Horsens og er indrettet med styrketræningsfaciliteter og fysioterapi, mens der i HFS Cafeen er faciliteter til lektielæsning.

Adgang til styrketræning og HFS Cafeen

Er du elev i talent-Idrætsklasserne (7.-9. klasse) på Langmarkskolen eller på Sportscollege Horsens, kan du få udleveret en adgangsbrik til styrketræning og HFS Cafeen mod betaling af et depositum på 100 kroner. Du skal min. gå i 8. klasse/15 år for at kunne få adgang til styrketræningsfaciliteterne.

Er du eliteidrætsudøver i en samarbejdsklub jf. Team Danmark-aftalen mellem Horsens Kommune og Team Danmark, kan du via din klub ansøge om adgang til styrketræningsfaciliteterne.

Kontakt vedrørende styrketræningsfaciliteter / HFS Cafeen
Eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen
sojoc@horsens.dk

Kontakt os

Vil du vide mere?

Søren Jochumsen
Eliteidrætskonsulent i Horsens Kommune 
sojoc@horsens.dk
Telefon: 40 10 23 10